Du er landet på Bademåtter.dk, det helt rigtige sted at finde skridsikker bademåtte. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skridsikker bademåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Skridsikker bademåtte til badet – elegant design

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Gloria Mundi Care.

Her kan “Skridsikker bademåtte til badet – elegant design” fås til 270,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
At gå i bad kan være en usikker affære, når vand og sæbe ligger på gulvet. Har du desuden udfordringer med balance eller med kræfterne i benene, vil en skridsikker bademåtte være en hensigtsmæssig ting at overveje, så du sikrer dig selv bedst muligt, når…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

2: BabyDan Lille Skridsikker Bademåtte

  • Dagens pris: 79,- kr.
  • Fundet hos Babysam.dk
  • Mærke: Baby Dan

Anden anbefaling har vi fundet hos Babysam.dk, hvor du kan købe BabyDan Lille Skridsikker Bademåtte til kun 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skridsikker bademåtteSkridsikker bademåtte som passer til baby badekar og sikrer at barnet sidder stabilt på den glatte bund der er i badekaret.
Bademåtten kan anvendes som skridsikker måtte på gulvet.
Bademåtten måler 42 x 25 cm…

Se hos Babysam.dk ❯❯

3: Skridsikker bademåtte til brusekabine (54×54 cm)

Næste anbefaling er “Skridsikker bademåtte til brusekabine (54×54 cm)”.

Dagens bedste tilbud på “Skridsikker bademåtte til brusekabine (54×54 cm)” har vi fundet hos LivetSomSenior hvor prisen lige nu er 135,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

4: Skridsikker bademåtte til badekar (40×70 cm)

Sidste produkt på vores liste er Skridsikker bademåtte til badekar (40×70 cm) som vi har fundet til 135,- hos LivetSomSenior.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skridsikker bademåtte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skridsikker bademåtte:

Dyreste Skridsikker Bademåtte på listen er Skridsikker bademåtte grå fra Egesgaves Brugskunst med en pris på 369.00. Billigste udvalgte Skridsikker Bademåtte er BabyDan Lille Skridsikker Bademåtte som du kan købe for 79.00 hos Babysam.dk. Forskellen på de to priser er 290 kr. – de 4 Skridsikker Bademåtte vi har fundet koster i gennemsnit 391.46 kr.
Ovenstående Skridsikker Bademåtte data og priser er hentet fra 10 butikker (Gloria Mundi Care, Babysam.dk, Med24, LivetSomSenior, Coop.dk, Kids-world, Egesgaves Brugskunst, KÆRE BØRN, Manillo.dk, Gucca.dk). Alle Skridsikker Bademåtte tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skridsikker Bademåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Skridsikker Bademåtte blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skridsikker Bademåtte: